Сообщения без ответов | Активные темы Текущее время: Пт 16 май, 2025 15:01

Ответить на тему  [ Сообщений: 4 ] 
 Реферат про бизнес 
Автор Сообщение
проходил мимо

Сообщение Реферат про бизнес
Мне нужно сделать реферат на примере бизнесмена или деятеля политики, так что прошу посоветовать мне кого-нибудь не тривиального и необычного))

Пт 18 дек, 2020 15:48
проходил мимо

Сообщение Re: Реферат про бизнес
Я думаю, что вам стоит присмотреться к нему http://moshe-kantor.com/ я тоже еще во время учебы наткнулась, но до сих пор подписана на все социальные сети данного деятеля и слежу за ним, потому что познавательно и увлекательно)) удачи вам в учебе тоже

Сб 19 дек, 2020 00:31
проходил мимо

Написання реферату - це короткий, але структурований текст, який резюмує основну інформацію про певну тему або проблему. Ось кроки, які вам слід виконати для написання реферату:
Виберіть тему для вашого реферату. Це може бути конкретний аспект певного предмета, історична подія, наукова тема тощо.
Проведіть дослідження та знайдіть надійні джерела інформації про вашу тему. Використовуйте книги, статті, веб-сайти та інші джерела. Оцінюйте інформацію на достовірність та актуальність. Замовити можна на сайті legko-v-uchebe Реферат Київ

Сб 23 сен, 2023 07:12
проходил мимо

Створіть план для вашого реферату. Включіть в нього вступ, основну частину і висновки. В розділі основної частини поділіть матеріал на логічні підрозділи або розділи.
Введіть читача в тему вашого реферату в вступі. Поясніть, чому ця тема важлива та цікава.
Використовуйте пункти плану для написання основної частини реферату. Виносьте головні ідеї кожного розділу та підтримуйте їх конкретними фактами, даними чи прикладами. Замовити можна на сайті only-student Реферат на заказ

Сб 23 сен, 2023 07:15
Ответить на тему   [ Сообщений: 4 ]